![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Розмір рідних коліс наших авто 185/60 R14, але багато хто зі мною погодиться що візуально вони малі. Якщо ставити більші колеса - виникає питання чи не створить це додаткових проблем в експлуатації. Проштудіювавши деякі форуми можна сказати що колеса розміром 185/65 R14 експлуатуються без проблем, 185/70 R14 - думки форумчан розбігаються.
Позичивши в знайомого "запаску" 185/70 R14 ми зробили невеликий тест: - спереду при поворотах до упору і русі заднім та переднім ходом нічого ніде не затирало; - з заду, при загрузці на задне сидіння 4х чоловік теж нічого ніде не затирало; - кліренс збільшився по факту на 15мм, хоча радіус тестованого колеса на 18,5мм більший. Загалом авто стала відчутно вище, мені сподобалось ) ![]() ![]() Задне більше, передне рідне ![]() Последний раз редактировалось Qwer4ik; 30.04.2012 в 22:59. |
|
||||
|
||||
![]()
вид точно лучше
![]()
|
||||
|
||||
![]()
В співвідношенні ціна/якість підшукав такі дві моделі літньої гуми:
Barum Brillantis 2; Fulda Eco Control. Кінцевого вибору так і не зробив |
|
||||
|
||||
![]()
Поставив собі гуму 185/70 R14 - зезультатом задоволений. Лежачі поліцейські ковтає на ура і стала помітно вище.
|
|
|||
|
|||
![]()
по трасі буде хуже в мене 185.65 r14
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
І так, літня резина вже відбігала своє)вот дивився на Marangoni Zeta Linea 195/50R15 хтось катався на ній???бачив пару машинок в городі на ній. Можливо хтось поділиться враженнями)дякую)
|
|||
|
|||
![]()
Парни жрет резину по наружи на передку, развал по нулям что делать не знаю, подскажите
|
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |